عضو هیات مدیره بانک کشاورزی:
محدودیتها را به فرصت تبدیل کردیم/موفقیت در سایه هوشمندی و همت جمعی
محسن صفدری عضو هیأتمدیره بانک کشاورزی، در همایش تجلیل از روسای شعب موفق عملکردی این بانک در سال ۱۴۰۳، با اشاره به رشد بیسابقه سپردهها و کاهش اضافهبرداشت از بانک مرکزی، تأکید کرد: عملکرد شعب موفق، حاصل هوشمندی، مدیریت اثربخش و استفاده حداکثری از ظرفیتهای سازمانی در شرایط محدودیت بوده است.

فرهنگ اقتصاد _ به نقل از روابط عمومی بانک کشاورزی، در آیین تجلیل از روسای شعب موفق بانک کشاورزی که با حضور مدیران ارشد این بانک برگزار شد، محسن صفدری، عضو هیأتمدیره، با اشاره به روند روبهرشد شاخصهای عملکردی شعب در سال ۱۴۰۳، این موفقیت را نتیجه باورمندی به اصل «خدمترسانی هوشمندانه» و بهرهگیری از توانمندی منابع انسانی دانست.
صفدری در ابتدای سخنان خود با تسلیت ایام شهادت رئیسجمهور فقید، شهید دکتر سید ابراهیم رئیسی، یادآور شد که مسیر خدمت به مردم نهتنها متوقف نشده، بلکه با انرژی و انگیزه بیشتری در حال تداوم است. وی با بیان اینکه «خدمت» واژهای پرتکرار اما عمیق در ادبیات مدیریتی این روزهاست، افزود: باید لحظهلحظه فعالیت سازمانیمان را با نیت خدمترسانی به مردم معنا کنیم.
عضو هیأتمدیره بانک کشاورزی با ارائه آماری دقیق از عملکرد شعب منتخب، اعلام کرد که برخی از شعب توانستهاند تا سقف ۱۲۲۰ درصد در زمینه رشد سپردهها عملکرد داشته باشند که در مقایسه با متوسط رشد بانکهای کشور، رقمی بینظیر محسوب میشود. وی همچنین خاطرنشان کرد: میانگین رشد منابع در سال جاری برای برخی شعب از ۳۶۷ درصد نیز فراتر رفته است.
صفدری رمز موفقیت شعب برتر را در چند عامل کلیدی خلاصه کرد: نگاه درست مدیریتی، ارتباط مؤثر با مشتری، همافزایی درونسازمانی و استفاده هوشمندانه از ظرفیت ابزارها و نیروی انسانی. او تصریح کرد: همه ما با محدودیتهایی مشابه در سیستم بانکی مواجه هستیم، اما آنچه شعب موفق را متمایز کرده، نحوه مدیریت منابع و نوع نگاهشان به فرصتهاست.
صفدری با اشاره به کاهش قابلتوجه اضافهبرداشت بانک از بانک مرکزی، این دستاورد را یکی از نتایج مستقیم تمرکز بر افزایش منابع و تجهیز سپردهها دانست. صفدری در اینباره گفت: در حالیکه بسیاری از بانکها با افزایش اضافهبرداشت مواجه شدند، ما با برنامهریزی و تعهد عملیاتی، این شاخص را کاهش دادیم.
در بخش دیگری از سخنان خود، صفدری بر نقش مهم «نهضت مذاکره» تأکید ویژهای داشت و از آن بهعنوان یکی از ستونهای اصلی رشد منابع در سال ۱۴۰۳ یاد کرد. وی بیان کرد: حدود ۱۵ درصد از رشد منابع شعب، از محل مذاکره با مشتریان جدید حاصل شده است. این نشاندهنده آن است که اگر مذاکره به صورت هوشمندانه و هدفمند صورت گیرد، میتواند تحولی جدی در عملکرد بانک ایجاد کند.
وی با نقد عملکرد برخی شعب در استفاده ناکامل از ظرفیت مشتریان جدید، خاطرنشان کرد: هنوز در مواردی شاهد هستیم که مشتری جذب میشود، اما فرآیند مذاکره کامل نمیشود و خدمات دیگر بانک به درستی به او ارائه نمیگردد. به گفته صفدری، « مذاکره هوشمند» یعنی تبدیل هر تعامل به فرصتی برای فروش خدمات و تعمیق ارتباط با مشتری.
وی در بخش پایانی سخنان خود به موضوع اثرگذاری محدودیت تسهیلات بر بازنگری در نگاه عملیاتی بانک اشاره کرد و افزود: محدودیتهای پرداخت تسهیلات باعث شد مشتریان به ایجاد میانگین حساب توجه بیشتری کنند و در نتیجه منابع سرگردان بخش کشاورزی که پیشتر به سایر بانکها میرفت، دوباره به بانک کشاورزی بازگشت.
صفدری در پایان، با تشکر از عملکرد شعب برتر، ابراز امیدواری کرد که در سال ۱۴۰۴، درصد بیشتری از شعب در طبقه عالی عملکرد قرار گیرند. وی همچنین تأکید کرد: موفقیت پایدار فقط با توجه همهجانبه به شاخصها، از جمله تجهیز منابع، وصول مطالبات، بازاریابی فعال، فروش خدمات و رضایت مشتری، محقق میشود.
وی خاطرنشان کرد: اگر بخواهیم سال آینده نیز در چنین همایشی گرد هم آییم، باید برای ارتقای ۵۰ درصد دیگر از شعب به سطح عالی برنامهریزی کنیم و این هدف، با مدیریت هوشمندانه و تلاش جمعی، کاملاً دستیافتنی است.
به اشتراک بگذارید:
لینک خبر: